Vandskuring og filtsning i Odense og på resten af Fyn

Facaden er det første gæster ser når de ankommer. Derfor skal den også være flot og indbydende.

Kunne du godt tænke dig, at få friske boligens facade op? Skal det gøres professionelt, med gode kvalitetsmaterialer og til en fornuftig pris pr. kvadratmeter?

Hos Murup har vi mere end 20 års erfaring i murerfaget, med hvis du benytter os på dit projekt, er du sikret en samarbejdspartner, der ved hvad de laver. Du kan derfor roligt kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi lægger stor vægt på klassisk godt håndværk, udført med en flot finish og i gode kvalitetsmaterialer. Det resulterer i et ikke blot flot, men også holdbart resultat, som du kan nyde i de næste mange år frem.

Vi har udført opgaver med filtsning og vandskuring mange forskellige steder på Fyn bl.a. i Odense, Morud, Paarup, Tarup, Korup, Aarup, Tommerup, Vissenbjerg, Otterup og Søndersø.

Vandskuring indendørs – få et flot vandskuret badeværelse

Ønsker du at skabe et lækkert og rustikt look på badeværelset, kan du med fordel vælge, at vandskure en eller flere af badeværelsets vægge. Det giver et flot og rustikt udtryk, og sørger man blot for efterfølgende at male væggene med en god kvalitetsmaling, som er egnet til vådrum, kan det også sagtens holde.

Hvis huset er fuldmuret så indervæggene er opført i mursten (i stedet for gasbeton eller lignende), kan man også nemt få vandskuret hjemmets andre rum.

Vandskuring Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Udendørs vandskuring af hus

Trænger facaden til nyt liv, er det en oplagt mulighed at vælge at vandskure huset. Det er en både hurtig og billig måde at friske huset op på. Derfor er denne løsning også meget populær.

Er du interesseret i udendørs vandskuring, kan du med fordel tage et kig på billederne af vores tidligere projekter, hvorved du kan få inspiration og se forskellige løsninger.

Der er ikke to byggeprojekter der er ens. Derfor er en af vores spidskompetencer også at skræddersy en løsning som passer til netop dit hus.

Ønsker du for eksempel samtidig at ændre farven på dit hus, kan du vælge en vandskuringsmørtel med farve. På den måde får huset nemt og hurtigt et helt andet look.

Tykkelsen af det påførte lag mørtel afhænger af dine ønsker. Nogle vil gerne stadig kunne se murstenene tydeligt igennem.

Her påføres da kun et tyndt lag. Andre ønsker at murstenene kun kan anes igennem, mens nogle ønsker et tykt lag overalt så huset fremstår med en ensartet pudset facade. Valget er dit, og vi sørger for, at det bliver flot.

Kontakt os om filtsning eller vandskuring i Odense eller et andet sted på Fyn

Uanset om du er interesseret i en komplet vandskuring af huset eller blot i vandskuring af en væg på badeværelset eller i stuen, så kan vores murerfirma i Odense klare opgaven. Vi varetager opgaver i alle størrelser for både private, erhverv samt offentlige institutioner.

Du kan altid regne med, at kvaliteten er helt i top, når du vælger os. Vores fornemste opgave er at gøre dig glad og tilfreds. Derfor går vi også gerne den ekstra mil for at imødekomme dine ønsker og krav.

Ønsker du en god pris pr. m2? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kommer gerne ud og besigtiger din bolig, og rådgiver omkring de forskellige muligheder.

Du kan kontakte os på mail eller på vores telefonnummer 41 200 900. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indvendig vandskuring af vægge

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense