Flisearbejde i Odense og Fyn – lægning af klinker i badeværelse og køkken mm.

Har du brug for nogen til at varetage flisearbejdet i dit hjem? Vil du have det absolut bedste resultat? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Her hos Murup i Odense er vi nemlig eksperter i flisearbejde. Med os på opgaven, er du sikret et godt resultat med pæne fuger en flot finish.

Vores kompetente flisemurere gør altid deres ypperste for at imødekomme dine ønsker og behov. Det er det der sikrer et perfekt resultat. I vores murerfirma er vi vant til at skræddersy løsninger til hver enkelt kunde, og vi er vant til at se muligheder frem for begrænsninger. Vi er ganske enkelt ikke færdige, før du er tilfreds med resultatet.

 

Flisearbejde i Odense og på hele Fyn

Vores murerfirma holder til i Odense NV (Korup), og herfra varetager vi mureropgaver overalt på Fyn. Uanset om dit flisearbejde består af nye badeværelsesfliser, nye køkkenfliser eller klinker i bryggerset, så kan vi hjælpe.

Vi benytter altid kun de absolut bedste materialer på markedet. Det giver et både smukt og holdbart resultat.

Vi har sans for detaljen, og går gerne den ekstra meter for at nå en smuk finish, og vi ved, at det er de små detaljer, der danner den samlede helhed.

Flisearbejde Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Få en professionel flisemurer til at stå for opsætning af fliserne

Vil du have et godt og holdbart resultat? Så er det fornuftigt at få en erfaren og professionel flisemurer til at står for opgaven.

Hos Murup har vi mere end 20 års erfaring i murerfaget. Vi er vant til stort set alle typer opgaver og har bl.a. udført mange opgaver indenfor badeværelser, nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering, omfugning af murværk og meget andet.

Vores brede palette af opgaver, kombineret med over 20 års erfaring, er din garanti for et gennemført resultat, som du vil glæde dig over i lang tid frem. Med andre ord: Du kan roligt lægge dit næste projekt i vores hænder.

Kontakt os for at høre mere om flisearbejde på Fyn

Er du interesseret i at give boligen en makeover med nye fliser eller klinker, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi varetager opgaver i alle størrelser for både private, erhverv samt kommuner, og vi finder altid frem til den rigtige løsning.

Mangler du inspiration til flisearbejdet, viser gerne nogle af vores tidligere projekter frem når vi sidder sammen. Du er også velkommen til at kigge i vores galleri her på vores hjemmeside.

Ring til os på 41 200 900 eller send os en mail og hør nærmere.

Vi beregner også gerne en god pris på et uforpligtende tilbud.

Vi har udført opgaver på det meste af Fyn herunder bl.a. Odense, Paarup, Otterup, Søndersø, Morud, Tarup, Korup, Tommerup, Vissenbjerg og Aarup.

Flisearbejde på Fyn og i Odense

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense