Tilbygning i Odense og hele Fyn – til hus og sommerhus

Hos Murup i Odense har vi mange års erfaring med tilbygninger til forskellige typer huse. Faktisk har vi været i murerfaget i mere end 20 år. I den tid har vi udført tilbygninger til alt lige fra staldbygninger, parcelhuse og sommerhuse til etageejendomme og erhvervsdomiciler.

Uanset hvilken type tilbygning du har brug for – og til hvilken type hus – kan vi hjælpe dig. Vi finder altid frem til en individuel løsning, som matcher dine krav, ønsker og behov.

Har du brug for inspiration? Vi har mange billeder fra tidligere projekter, og vi ved, at disse billeder ofte giver anledning til forskellige tanker og spørgsmål. Vi er vant til at rådgive vores kunder fra A-Z, lige fra antallet af kvadratmeter og praktiske sammensætninger, til materialevalg og finish.

Der er mange forskellige måder at løse en tilbygningsopgave på.

Med vores mangeårige erfaring, tør vi godt garantere, at vi i fællesskab kan finde frem til den helt perfekte tilbygning til netop din bolig.

Tilbygning Odense & Fyn
Tilbygning til hus, sommmerhus og udestue

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Tilbygning til hus og sommerhus samt udestue-tilbygning i Odense og på resten af Fyn

Som nævnt kan vi klare tilbygninger til mange forskellige slags huse og erhvervsejendomme. Er der f.eks. brug for en tilbygning til sommerhuset, kan vi også klare det. Her er der som udgangspunkt to muligheder: En sammenbygget tilbygning til det eksisterende sommerhus, eller et fritliggende anneks.

Annekset er ofte en smart løsning, hvis der er tale om ekstra kvadratmeter i form af sovepladser, hvor der ikke skal være køkken eller toilet. Skal der tilbygges et toilet eller et større køkken, vil det ofte være billigst at bygge til i forlængelse af sommerhusets eksisterende installationer.

 

Hvis du ønsker at få bygget en ny, flot udestue, så I kan få endnu mere ud af jeres bolig både på de varme sommerdage og de kolde vinteraftener, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Hos Murup er vores største fokus høj faglig stolthed, og alle projekter vi leverer, skal derfor også være i den bedste kvalitet. Derfor benytter vi også kun de allerbedste materialer på markedet.

Vi ønsker, at vores kunder skal have et holdbart og fremtidssikret resultat, og derfor går vi ganske enkelt ikke på kompromis på dette punkt.

Vores team – som i skrivende stund tæller fem mand – gør altid deres ypperste for at levere et godt stykke arbejde hver gang. De bliver desuden løbende videreuddannet og modtager kurser som gør, at de altid er up-to-date med de nyeste byggeregler. Vi har udført opgaver mange steder på Fyn, bl.a. i: Aarup, Tommerup, Søndersø, Otterup, Vissenbjerg, Paarup, Morud, Tarup og Korup.

Hvad koster en tilbygning? Få en god pris pr. m2 hos os

Vi får ofte spørgsmålet: Hvad koster en tilbygning? Vi plejer – med et smil på læben – at spørge: Hvad koster en bil? Det er umuligt at give en fast pris pr. m2, da det i høj grad afhænger af projektets omfang, materialerne og det forudgående arbejde. Der er stor forskel på prisen alt efter om det er:

;

Tilbygning af badeværelse med vådrum

;

En mindre karnap på en stue eller i et køkken

;

Et køkken

;

Et anneks

;

En garage-tilbygning

;

Eller noget helt sjette

Projekterne er så forskellige, at man ikke kan give én fælles pris på dem.

Til gengæld skal du være mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på lige netop din nye tilbygning. Så kommer vi gerne ud og inspicere boligen. Det er den bedste måde at give dig en mere nøjagtig pris på hvad din tilbygning kommer til at koste pr. kvadratmeter.

Vi sørger for, at vi i fællesskab finder frem til en både billig og god løsning. Hvis du har hænderne godt skruet på, kan vi også udføre projektet som det såkaldte ”medbyg”, hvor du selv hjælper til fra start til slut.

Få opført en arkitekttegnet tilbygning, som passer til netop dit hus

Din tilbygning skal passe til lige netop din bolig, dine ønsker og dine behov. Vigtigst af alt er næsten, at den arkitektonisk også passer til den eksisterende bolig.

Hos Murup har vi også samarbejder med arkitekter. Derfor kan vi også tilbyde af opføre en smuk arkitekttegnet tilbygning. Vil du høre mere om de forskellige muligheder, kan du kontakte os enten på vores mail eller på telefonnummer 41 200 900. Vi glæder os til at høre fra dig.

Flotte tilbygninger

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense