Renovering af hus og sommerhus i Odense og hele Fyn

Er du på udkig efter fagfolk til at stå for renovering af en ejendom? Så er Murup det oplagte valg. Vi varetager murerarbejde på hele Fyn. Skal du have renoveret huset i Odense, eller dit sommerhus i Hasmark, så kan vi med garanti hjælpe dig godt i mål.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vores team – som i dag består af syv mand – gør naturligvis altid deres allerbedste for at imødekomme dine ønsker, krav og behov.

Desuden vægter vi det kollegiale sammenhold meget højt, da vi er overbeviste om, at det også smitter af på arbejdet. Når alle er glade for at møde på arbejde, bliver jobbet både sjovere at lave og bedre udført.

Vil du have den absolut bedste service og rådgivning samt et håndværksmæssigt resultat der er i top? Så kontakt os!

Renovering i Middelfart, Odense og på hele Fyn i over 20 år

Murup har hjemme i Odense NV, og herfra kører vi ud på det meste af Fyn. Så uanset hvor din bolig befinder sig, kan vi være behjælpelige med din renovering.

Vi udarbejder gerne individuelle og skræddersyede løsninger, så du kan opnå et resultat, som du vil være glad for i mange år frem.

Vi kan både klare en totalrenovering af f.eks. alle indvendige rum i parcelhuset eller blot en facadeisolering af boligen. Vi er desuden også eksperter i omfugning af murværk og udkradsning af fuger samt vandskuring og filtsning.

Renovering Odense og Fyn
Renovering af hus og sommerhus

Skal din lejlighed renoveres, klarer vi også snildt dén. Det samme gælder hvis det er sommerhuset, der trænger til en kærlig hånd. Kort sagt – vi kan klare enhver form for renovering overalt på Fyn. Vi har bl.a. tidligere udført opgaver i Middelfart, Vissenbjerg, Aarup, Tommerup, Korup, Paarup, Morud, Tarup, Otterup og Søndersø.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Hvad koster det at renovere et hus? Få et tilbud og hør mere om vores priser

Vi får ofte spørgsmålet: Hvad koster det at renovere et hus?

Der er en lang række forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen. Derfor er vi også altid nødt til at kigge på den konkrete opgave, før vi kan give et svar på, hvad det koster at renovere en bolig. Prisen afhænger blandt andet af:

;

Opgavens omfang – hvor mange kvadratmeter er der tale om?

;

Hvor meget arbejde går der forud for selve renoveringen?

;

Skal der laves om på boligens nuværende konstruktioner?

;

Skal vi kun stå for en del af projektet, eller skal vi udføre det som en totalentreprise?

;

Hvilke materialer skal der benyttes?

;

Og meget andet . . . 

Vi hjælper dig naturligvis med at få styr på alle disse spørgsmål.

Hos Murup går vi aldrig på kompromis med finishen eller kvaliteten af de benyttede materialer. Det spiller naturligvis en rolle i forhold til prisen, men giver også det ubetinget bedste slutresultat. Vi er ikke nødvendigvis de billigste på markedet – til gengæld er resultatet altid i top, og vi har stadig gode konkurrencedygtige priser.

På udkig efter hjælp til restaurering af bolig? Hos Murup klarer vi arbejdet for dig

Er du interesseret i at renovering af huset i Odense eller et andet sted på Fyn? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne et ganske uforpligtende tilbud på lige netop dit projekt, så du ved, hvad du har med at gøre. Du kan enten kontakte os på vores kontaktformular eller på telefonnummer 41 200 900.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine boligdrømme.

Renovering og ombygning

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense