Isopore facadeisolering og generel facaderenovering i Odense og hele Fyn

Der er mange gode grunde til at vælge at efterisolere ens facade. Det kan især give god mening, hvis man bor i et ældre hus. Ved at få udført isolering af facaden, kan man både mindske varmeregningerne og eventuelle fugtproblemer samt forbedre indeklimaet. Dermed vil det ofte være en ganske fornuftig investering.

Hos Murup murerfirma i Odense har vi mere end 20 mange års erfaring indenfor murerfaget.

Derfor er vi også fuldt ud kompetente til at varetage netop din mureropgave. Ønsker du for eksempel isolering udvendigt på din bolig, kan vi også være behjælpelige med dét. Til den slags opgaver benytter vi produktet Isopore. En udvendig facadeisolering er den mest effektive måde at efterisolere et hus på. Det vil det være en rigtig god løsning, hvis du ønsker at undgå træk og kolde indervægge.

Facaderenovering i Odense, Middelfart og hele Fyn i over 20 år

Vi har hjemme i Odense NV, og udfører opgaver for private, erhverv samt offentlige institutioner overalt på Fyn.

Vi finder naturligvis altid frem til en individuel løsning, skræddersyet og udført efter netop dine ønsker. Vi har udført facaderenovering af alt lige fra etagebyggerier og enfamilieshuse til fabriksbygninger og store erhvervsdomiciler. Vi kan derfor med garanti også hjælpe med netop dit næste projekt.

Facaderenovering Odense og Fyn
Facadeisolering i Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

6 gode grunde

Hos Murup benytter vi Isopore både som ind- såvel som udvendigt isoleringssystem. Det er der mange gode grunde til.

Her får du 6 gode grunde til at benytte Isopore:

;

Det er ikke-brandbart.

;

Det sikrer et godt og behageligt indeklima.

;

Det er modstandsdygtigt i forhold til råd og svamp.

;

Det kan bruges både indvendigt og udvendigt.

;

Isopore har en yderst effektiv isoleringsevne.

;

Isopore er diffusionsåbent (det betyder, at væggen kan ”ånde” og dermed afgive fugt og kondens)

Hvad koster facadeisolering? Få en god pris pr. m2 hos Murup

Det er meget svært at give en fast pris på facadeisolering pr. kvadratmeter. Det skyldes, at der er mange andre ting, der spiller ind i forhold til den endelige pris. For eksempel det forudgående arbejde, din boligtype, omfanget af isoleringsarbejdet og så videre.

Vil du have et kvalificeret bud på prisen på facadeisolering, er du velkommen til at kontakte os og forelægge din konkrete sag. På den måde kan du få et fornuftigt bud på, hvad det kommer til at koste.

Da opgaven samtidig også fungere som en renovering af facaden og tilfører et helt nyt look til huset, er det naturligvis også en dyrere løsning end f.eks. traditionel hulmursisolering med indblæsning.

Kontakt os og hør mere om udvendig facadeisolering og -renovering på Fyn

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for udvendig facadeisolering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud, og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, og sørger for en løsning som passer præcis til din boligs konstruktion og byggestil. Vi varetager opgaver i alle størrelser. Skrive til vores mail eller kontakt os på telefon 41 200 900. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har bl.a. udført facaderenovering i Middelfart, Otterup, Søndersø, Morud, Tarup, Korup, Paarup, Vissenbjerg, Aarup og Tommerup.

Facaderenovering og facadeisolering i Odense og Fyn

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense