Omfugning af murværk og udkradsning af fuger i Odense, og på hele Fyn

Vind og vejr slider på din boligs ydermure og facade, og er din bolig beliggende i et kystområde, er den særligt udsat. Man kan ikke undgå, at der med tiden i større eller mindre omfang kommer skader i murværket. Heldigvis er hjælpen nær.

Hos Murup kan vi nemlig stå for omfugning af murværket og udkradsning af fuger. Ved at få det gjort får din bolig nyt liv, og har markant bedre modstandsdygtighed overfor nedbør og blæst.

Udover at det er en praktisk foranstaltning, at reparere murværket på denne måde, vælger mange også at gøre det for syns skyld. Ved at udkradse gamle fuger, og efterfølgende omfuge murværket, vil boligen nemlig tage sig meget bedre ud.

Ydermurene får så at sige en makeover.

Så hvis du ønsker en bolig, der ser godt ud fra yderst til inderst, er dette et oplagt sted at starte.

Omfugning af murværk og udkradsning af fuger på Fyn

Hos murerfirmaet Murup i Odense NV har vi mere end 20 års erfaring i murerfaget. Vi tør derfor også godt garantere, at vi ved, hvad vi laver. Skal du have renoveret murværket, kan du trygt overlade opgaven til os.

Vores kompetente team – som i skrivende stund tæller fem mand – gør altid deres absolut bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Vi forsøger altid at udføre individuelle løsninger, som er skræddersyet til hver enkelt kunde. Ingen opgaver er ens, og vi finder derfor altid frem til en løsning, som giver mening for lige netop dig.

Vi arbejder på det meste af Fyn, og har bl.a. udført opgaver med omfugninger i Morud, Paarup, Tarup, Vissenbjerg, Otterup, Aarup, Tommerup, Korup og Søndersø.

Omfugning af murværk Odense, Fyn
Udkradsning af fuger Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Udskiftning af hårde fuger på badeværelset – det behøver ikke være dyrt

Udover at man med fordel kan vælge at omfuge facaden og den udvendige del boligen, kan det også give god mening at gøre det indendørs. F.eks. er der mange, der vælger at udskifte de hårde fuger på badeværelset.

Det skyldes, at badeværelset ofte er hårdt udsat i det daglige med vand, sæbe og andre kemikalier. Fugerne bliver derfor også mere medtagede efterhånden som årene går.

Vil du give dit badeværelse helt nyt liv, er det derfor værd at overveje at udskifte fugerne. Det kan medvirke til, at få badeværelset til at fremstå som nyt.

Ønsker du et tilbud på reparation- og udskiftning af fuger i murværket? Kontakt Murup i Odense

Ønsker du et godt og konkurrencedygtigt tilbud på fugearbejde indendørs eller udendørs? Så er du havnet det rette sted. Vi udfører opgaver i alle størrelser for både private, erhverv samt offentlige institutioner.

Så uanset om du har brug for fugeudkrasning eller en af vores andre kompetencer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en mail eller ring på tlf. 41 200 900. Vi kommer gerne ud, og beregner et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan naturligvis også se billeder af nogle af vores tidligere projekter, hvis du mangler inspiration.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at forvandle din bolig både inde og ude – ganske nemt, og til en fornuftig pris.

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense