Husbyggeri på Fyn – vi opfører nybyggeri i Odense og på resten af Fyn

Har du købt en byggegrund og mangler nu nogen til at bygge drømmehuset for dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos murerfirmaet Murup i Odense kan vi nemlig stå for både totalentreprise og delenterprise i forbindelse med nybyggeri. Når du vælger os, kan du være fuldkommen sikker på, at jobbet bliver udført til perfektion.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi er ganske enkelt ikke tilfredse, før du har fået dit drømmehus.

Vores team af dygtige murere gør altid deres ypperste for, at imødekomme dine ønsker og behov. Vi vægter desuden det kollegiale sammenhold højt, og tror på, at det bedste resultat på et byggeri opnås, når folk nyder at gå på arbejde.

Nybyggeri Odense & Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Individuelt og professionelt husbyggeri på hele Fyn

Der er aldrig to opgaver, der er ens. Når vi står for dit nybyggeri, finder vi sammen med dig frem til en individuelt udarbejdet løsning, som er opført efter dine behov.

;

Skal der være 2 eller 3 børneværelser?

;

Skal der være køkken/alrum med akustikloft og loft til kip?

;

Skal der være kontor, så der er mulighed for hjemmearbejdsdage?

;

Ønsker du en separat forældreafdeling og børneafdeling?

Ovenstående er blot nogle af de spørgsmål, som kan være relevante at få vendt i forbindelse med planlægningen af et nybygget hus eller lejlighed. Folks behov er vidt forskellige, og dit hus/lejlighed skal matche dine ønsker, behov og krav. Derfor gør vi også en dyd ud af at finde frem til den helt rette løsning for netop dig.

Du kan således forvente at få kyndig rådgivning og vejledning hele vejen igennem forløbet, når du vælger at lade Murup klare dit husbyggeri.

Arkitekttegnet efter dine ønsker

Hos Murup har vi samarbejde med dygtige arkitekter. Derfor kan du naturligvis også få en arkitekttegnet bolig, så den helt ned til mindste detalje passer til dine ønsker. Når arkitekten har lagt sidste hånd på den færdige tegning af boligen, påbegynder vi selve opførelsen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer vi benytter. Materialer af høj kvalitet giver nemlig både et flottere og et mere langtidsholdbart resultat. Vores dygtige folk har sans for detaljen, og lægger vægt på æstetik og en flot finish.

Kontakt os om nybyggeri i Odense, Svendborg, Middelfart og på hele Fyn

Vi holder til i Odense NV, og herfra varetager vi mureropgaver overalt på Fyn.

Har du brug for hjælp til husbyggeriet, skal du endelig kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og tager en snak om dine muligheder og ønsker. Du kan naturligvis også se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter, og få god inspiration til dit kommende byggeprojekt.

Kontakt os for at få en snak om dit nybyggeri på tlf. 41 200 900 eller på vores e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Vi opfører nybyggede huse overalt på Fyn herunder bl.a. i Tommerup, Morud, Tarup, Korup, Paarup, Søndersø, Vissenbjerg, Aarup og Otterup.

Nybyggeri og nybygning

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense