Hvem er Murup?

Murup er et murerfirma i Odense, der udfører alsidigt murerarbejde. Det kan som eksempel være tilbygninger, ombygninger, nybygninger samt reparationsarbejde. Vi løser både opgaver for private, virksomheder, samt institutioner og skoler. Vælger du os til din næste murerløsning, kan du altid forvente høj kvalitet og eminent god service – det er nemlig vores kerneværdier.

Vi garanterer for, at vores medarbejdere er faguddannede og besidder høj professionalisme, samt stor håndværksmæssig kunnen. Vi sørger hele tiden for, at vi holder os ajour med de nyeste teknikker og udviklinger på området. Vores fornemmeste opgave er nemlig, at dine drømme bliver realiseret på allerbedste vis. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så dine drømme kan gå i opfyldelse. Hvad end du har brug for gode råd eller et uforpligtende tilbud, så står vi klar til at hjælpe dig.

Et murerfirma i Odense NV

Murup har eksisteret siden 2013. Ulrik Pedersen selv har mere end 20 års erfaring inden for murerfaget. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi er eksperter på området. Vi beskæftiger os i dag med 6 medarbejdere, der alle har til opgave at sørge for at du bliver tilfreds. Og det bliver du kun, hvis det arbejdet der bliver udført, er i top – og det er det, når du vælger Murup til dit byggeprojekt.

Vi har sans for detaljerne, fordi vi ved, hvad der tæller for dig. Vores fokus er på det gode håndværk, hvor god kundeservice ikke er en undtagelse.

Vi er et murerfirma beliggende i Odense NV, 5210. Vi kører dog gerne ud til det resterende af Fyn for at udføre din mureropgave!

Murermester Ulrik Pedersen i Odense
Murermester Ulrik Pedersen

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os endelig, vi kommer gerne med vores ekspertise på området, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få det, du gerne vil have.

Vores opgaver bliver udført i tæt samarbejde med dig. Vi tager os af det hårde arbejde, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til at se det færdige resultat.

Du kan enten ringe til os på telefon: 41 200 900, eller skriver os en e-mail på: kontor@murup.dk, så finder vi helt sikkert den løsning, der passer perfekt til dig. Vi kan trygt sige, at vores kunder altid er tilfredse, når vi har været på besøg – vi har nemlig 5/5 stjerner på Facebook, bedømt af vores kunder.

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense