Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse i Odense og hele Fyn

Drømmer du om et nyt badeværelse, som både er lækkert indrettet, og som samtidig lever op til alle dine praktiske krav?

Så er Murup det rette murerfirma til opgaven. Vi kan både stå for at lave et helt nyt badeværelse (f.eks. som en tilbygning), eller renovere det eksisterende hvis du ønsker en modernisering af boligen.

Hvad end du har brug for, finder vi frem til den rette løsning. Dette gælder naturligvis hele vejen igennem. Uanset hvilke drømme, krav og behov du har, kan vi hjælp dig.

Vi har opført mange skræddersyede badeværelser rundt omkring på Fyn, og vi finder altid en god individuel løsning. Vi er først i mål, når du har fået realiseret dine boligdrømme. Vores vigtigste opgave er ganske enkelt at gøre dig til den glade og tilfredse ejer af et drønlækkert badeværelse.

Badeværelse Odense & Fyn

Vil du ringes op?

Udfyld formularen eller ring til 41 200 900

Hvad koster et nyt badeværelse?

Man kan ikke komme udenom, at badeværelset er et af de dyreste rum i boligen at renovere eller bygge. Det er der flere forskellige grunde til. Blandt andet er badeværelset et af de rum, der er mest benyttet og udsat i det daglige. Kvalitetsmaterialer (fliser, klinker, fuger og maling), vådrumssikring, gulvvarme samt vinduer og ventilator som sikrer en god ventilation. Det er alt sammen ting, som er altafgørende for helhedsindtrykket og for at undgå fugtproblemer.

Vælger du vores murerfirma i Odense til opgaven, kan du vide dig sikker på, at vi benytter de absolut bedste materialer og den nyeste viden. Det sikrer dig, at du opnår et både godt og holdbart resultat, med en flot finish.

Den endelige pris på dit badeværelse afhænger dog også af meget andet end materialerne. For eksempel størrelsen af badeværelset, indretningen af badeværelset og projektets omfang.

Det spiller for eksempel naturligvis en stor rolle, om du er i gang med en ombygning, eller om der skal bygges helt nyt i form af en tilbygning eller et rum hvor alt VVS skal etableres. Det er derfor ikke muligt at give en fast m2-pris på et nyt badeværelse, men kontakter du os, vil vi hellere end gerne komme med et uforpligtende tilbud.

Renovering af badeværelse i Odense

Vores murerfirma holder til i Odense NV (Korup), og herfra varetager vi opgaver overalt på Fyn.

Har du brug for hjælp til renovering af dit badeværelse, er vi dermed det oplagte valg. Vi klarer opgaver i alle størrelser og for både private, erhverv samt det offentlige. Fælles for alle projekter er, at vi altid går den ekstra mil for at opnå et helt perfekt resultat. Vi har sans for detaljer og godt håndværk, og der er intet, der bliver overladt til tilfældighederne.

Kontakt os om nyt badeværelse i Odense, Middelfart eller et andet sted på Fyn

Er du interesseret i at bygge nyt badeværelse eller at renovere det eksisterende? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder. Vi beregner altid gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan også med fordel tage et kig på billederne af vores tidligere projekter, hvis du har brug for inspiration. Hvad end du bor i parcelhus eller villa, eller du har en lejlighed på 1. sal, kan vi klare opgaven. Du kan kontakte os enten på vores mail eller på telefon 41 200 900.

Beregn badeværelsespris

Vi har arbejdet med badeværelser mange steder på Fyn herunder bl.a. i Odense, Otterup, Søndersø, Vissenbjerg, Morud, Tarup, Korup, Paarup, Aarup og Tommerup.

Vil du ringes op?

Eller ring til
41 200 900

Murermester Ulrik Pedersen, Odense